اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 28
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 28
بازدید ماه : 4449
بازدید کل : 815057
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» همه چیز درباره پروستات

پروستات غده كوچكی است كه پائین تر از مثانه قرار گرفته و قسمت ابتدایی پیشابراه را احاطه كرده است. پیشابراه مجرایی است كه ادرار را از مثانه به طرف خارج از بدن هدایت می‌كند. این غده در زیر مثانه و در محل خروج ادرار از آن و نیز در جلوی راست روده قرار دارد. پروستات طبیعی در معاینه قوام نرم دارد و فاقد توده است. این غده كه اعمال مختلفی انجام می‌دهد از دو قسمت تشكیل شده كه توسط یك لایه بافتی پوشیده شده‌اند.

پروستات چه كاری انجام می‌دهد؟

یكی از كارهای پروستات كمك به كنترل ادرار، با وارد كردن فشار به قسمت ابتدایی پیشابراه است. همچنین پروستات، مایعی ترشح می‌كند كه سلولهای جنسی مرد، یا اسپرمها را فعال نگه می‌دارد. این مایع پیشابراه را مرطوب و لغزنده می‌كند. این مایع ماهیت قلیایی داشته و نیز مواد مغذی‌ای دارد كه برای فعال باقی ماندن اسپرم ها، لازم است. اعمالی كه پروستات انجام می‌دهد، نشان می‌دهد كه اگرچه بدون پروستات، تقریبا مردان نابارور هستند اما نبود آن نیز تاثیر چندانی در زندگی فرد ندارد.

علائم بیماری های پروستات كدامند؟

* مشكل در ادرار كردن، احساس فوریت و یا تكرر ادرار.

* خون در ادرار و یا مایعات دستگاه تناسلی.

* سوزش ادرار یا ادرار دردناك.

* مشكل در فعالیت جنسی طبیعی.

* سفتی و درد متناوب در پایین كمر، لگن یا بالای رانها.

* بند آمدن ادرار یا قطره قطره آمدن ادرار.

چه بیماری هایی پروستات را درگیر می‌كند؟

 سه گروه بیماری پروستات را تحت تاثیر قرار می‌دهد:

* بزرگ شدن خوش خیم پروستات

* التهاب پروستات یا پروستاتیت

* سرطان پروستات، كه یك سوم مردان را تهدید می‌كند.

بزرگ‌شدن خوش خیم پروستات چیست؟

در مردان جوان، پروستات تقریبا به اندازه‌ی یك گردو است. با افزایش سن اندازه‌ی این غده نیز افزایش می‌یابد. به این افزایش اندازه، بزرگ شدن خوش خیم پروستات BPH)) گفته می‌شود.

از چه زمانی آغاز می‌شود؟

این فرایند از 30 سالگی شروع می‌شود و اغلب موارد بعد از 50 سالگی علائم پدیدار می‌شوند. بزرگ شدن پروستات كه بیشتر در افراد مسن دیده می‌شود علائمی ‌ایجاد می‌كند.

چه علائمی ‌ایجاد می‌كند؟

پروستاتی كه بزرگ شده‌است می‌تواند به قسمت خروجی مثانه و به ابتدای پیشابراه فشار وارد كند. این اتفاق منجر به ایجاد مشكلاتی در ادرار كردن می‌شود. جریان ادرار آهسته‌شده و تكرر ادرار ایجاد می‌شود كه به خصوص بیشتر در شبها رخ می‌دهد. ممكن است احتباس ادراری روی دهد. مشكلات جدی‌تری مانند عفونت مجاری ادراری و یا انسداد كامل پیشابراه و آسیب به كلیه‌ها نیز در مواردی ممكن است ایجاد شود.

شیوع آن چقدر است؟


این بیماری بسیار شایع است. نیمی‌از مردانی كه بالای 50 سال دارند علائمی‌از بزرگی پروستات را نشان می‌دهند اما 10 درصد آنان به مداخلات دارویی و جراحی نیاز پیدا می‌كنند. بزرگی پروستات با معایناتی كه پزشك انجام می‌دهد تشخیص داده می‌شود.

آیا این بیماری با سرطان ارتباطی دارد؟

نه. این بیماری كاملا خوش‌خیم است و ارتباطی با سرطان پروستات ندارد.

التهاب پروستات چیست؟

این بیماری بیشتر در مردان جوان تا میانسال رخ می‌دهد. متناوباً درد ایجاد می‌شود و تشخیص آن به دلیل اینكه علائم، در افراد مختلف متفاوت است، مشكل است. ممكن است در هنگام ادرار كردن سوزش یا درد ایجاد شود و مثانه كاملاً خالی نشود كه این علائم در بیماریهای دیگر نیز دیده می‌شود. 10تا 12 درصد از مردان این علائم را تجربه می‌كنند.

سرطان پروستات چیست؟

سرطان پروستات، رشد بدخیم سلولهای پروستات است كه معمولاً آهسته و در درون پروستات در طی سالها رشد می‌كند و در این مدت علائم كمی ‌ایجاد می‌كند. اما به مرور زمان به بیرون از پروستات گسترش می‌یابد. ممكن است به بافتهای دورتر مانند استخوانها، ریه‌ها و كبد نیز دست‌اندازی كند. علائم و نشانه‌ها به میزان پیشرفت بیماری بستگی دارد. این بیماری شایعترین بدخیمی‌منجر به مرگ، بعد از سرطان ریه است.

عوامل مستعد كننده عبارتند از:

* سن، بیش از 70% مردان مبتلا، بالای 65 سال دارند.

* رژیم غذایی

*  عوامل ژنتیکی، در واقع اگر اقوام نزدیك فرد مبتلا باشند خطر ابتلا افزایش می‌یابد.

پیشگیری از سرطان پروستات

1_ به  مردان بالای 40 سال برای غربالگری این بیماری، سالیانه آزمایش‌( PSA ‌از طریق آزمایش خون) و معاینه توسط پزشک توصیه می‌گردد.

2 _ رعایت رژیم غذایی : بر اساس تحقیقات اخیر دیده‌شده‌است که مصرف بعضی از مواد غذایی مانند سلنیوم، ویتامین D، سویا، چای سبز، لیکوپن (ماده موجود در گوجه فرنگی ) در پیشگیری و حتی کاهش رشد این تومور موثر بوده است.
 
همچنین عدم مصرف بعضی غذاها مانند موادی قندی و نشاسته‌ای و چربیها به خصوص LDL یا همان چربی مضر، جهت پیشگیری در ابتلاء این بیماری توصیه می‌گردد. 

منبع: سیمرغ



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 23 فروردين 1395برچسب:همه چیز درباره پروستات, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» گوجه‌فرنگی؛ واکسن سرطان پروستات
 همشهری آنلاین:
دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه‌فرنگی (به ویژه به صورت پخته و رب گوجه‌فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.

به گزارش ایرنا، دکتر علیرضا قدیان با بیان اینکه مصرف سبزیجات یا رنگدانه‌های سبز و زرد یک اثر حفاظتی از بروزسرطان پروستات دارد، اظهار کرد: شانس بروز سرطان پروستات با گذشت سن افزایش می‌یابد ممکن است به علت تغییرات هورمونی حاصله نظیر کاهش مقدار آندرسترون و یا افزایش مقادیر سرمی استروژن و استرادیول باشد.

وی ادامه داد: تماس با عوامل شغلی و محیطی شانس بروز سرطان را بیشتر می‌کند، شغل‌هایی که شانس بروز سرطان را بیشتر می‌کنند شامل کارگرانی که با کودها، بافتنی‌ها و لاستیک سر و کار دارند، تماس با باتری‌های حاوی کادمیوم است.

دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: هیچ روش اثبات شده قطعی برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات وجود ندارد، با این حال با توجه به این که اندازۀ پروستات پس از سن حدود 45 تا 50 سالگی آغاز به رشد می‌کند به افراد بالای این سن توصیه می‌شود روزانه یک گوجه‌فرنگی خام مصرف کنند.

قدیانی با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان پس از سرطان پوست و مرگ آورترین سرطان در مردان پس از سرطان ریه است، گفت: مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات سن است. بیش از 70 درصد مردان که سرطان در آنها مشخص شده است، بیش از 65 سال سن دارند.

وی افزود: به نظر می‌رسد عوامل ژنتیکی (سیاه‌پوستان آمریکا بیشتر مبتلا می‌شوند)، به ویژه در خانواده‌هایی که تشخیص سرطان در آنها، در سن پایین‌تر از 60 سالگی بوده است، در پیشرفت سرطان پروستات نقش داشته باشد. خطر سرطان با افزایش شمار خویشاوندان نزدیک مبتلا به سرطان، افزایش می‌یابد.

دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی افزود: غربالگری موجب تشخیص سریع‌تر و در مراحل پائین‌تر بیماری شده و در نتیجه اثربخشی درمان را بیشتر کرده و موجب افزایش طول عمر مبتلایان می‌شود.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 25 فروردين 1394برچسب:گوجه‌فرنگی؛ واکسن سرطان پروستات, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» درمان جدیدی برای دومین سرطان شایع مردان

تهران - ایرنا - محققان دانشگاه یورک انگلستان موفق به توسعه روشی شده اند که تهاجمی ترین نوع سرطان پروستات را در مراحل اولیه درمان می کند.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، این روش با استفاده از پلاسمای دمای پایین صورت می گیرد. 


در حال حاضر برای درمان سرطان پروستات در مراحل اولیه، از رادیو تراپی یا کرایوتراپی استفاده می شود. کرایوتراپی (cryotherapy) یا سرما درمانی روشی است که در آن سلول های سرطانی مورد هدف قرار می گیرند و به طور ناگهانی سرد می شوند. در این حالت، به سلول ها شوک وارد می شود و سوخت و ساز و التهاب آنان کاهش می یابد. این روش سرپایی علاوه بر درمان سرطان، در کاهش ضایعات پوستی نیز موثر است. 

با وجود پیشرفت هایی که در این روش ها صورت گرفته است، اثربخشی زیادی در درمان بیماری ندارند و معمولا با عوارض جانبی همراه هستند.

محققان دانشگاه یورک برای حل این مشکل از روشی به نام پلاسمای دمای پایین استفاده کرده اند. 

در این روش، یک میدان الکتریکی قوی از طریق دو الکترود به گاز وارد می شود و سبب تجزیه گاز می شود. پس از شکل گیری پلاسما (گاز یونیزه)، محیط واکنشی منحصر بفردی تشکیل می شود که در آن غلظت نیتروژن و اکسیژن واکنشی بالاست. پلاسما از اکسیژن و نیتروژن واکنشی برای نابود کردن سلول های آسیب دیده ای استفاده می کند که از درمان های دیگر به جا مانده اند.

این روش بسیار موثر و مقرون به صرفه است.

به گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS) سرطان پروستات دومین سرطان شایع در میان مردان و دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان است. از میان هر هفت مرد آمریکایی، یک نفر به این عارضه مبتلا می شود. میانگین سن مبتلایان حدود 66 سال است.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 24 فروردين 1394برچسب:درمان جدیدی برای دومین سرطان شایع مردان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» ارتباط سرب و سرطان پروستات/ هشدار به مردان بیش از 45 سال

تهران- ایرنا - سرب از جمله عوامل محیطی است که در ایجاد سرطان پروستات نقش دارد و به همین دلیل شهروندان کلان شهرها مخصوصا تهرانی ها بیشتر مراقبت سلامتی خود باشند.

دکتر محمدرضا رزاقی رییس شبکه ملی تحقیقات لیزر در حوزه پزشکی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا ضمن اعلام این موضوع و اشاره به نقش عوامل محیطی در ایجاد سرطان پروستات اشاره کرد و افزود: براساس بررسی ها و مطالعات علمی انجام شده نقش سرب در ایجاد سرطان پروستات به اثبات رسیده که این موضوع نیز در کتب و مجلات علمی منتشر شده است.


وی به سایر عوامل در ایجادسرطان پروستات اشاره کرد وگفت: ارث، عوامل محیطی و عفونت های مداوم پروستات از مهمترین عوامل ایجاد سرطان پروستات در مردان است.

رزاقی با اشاره به اینکه نقش ارث بیش از عوامل محیطی است از افراد ذکور خانواده هایی که این بیماری در آنان مشاهده شده تقاضا کرد بیشتر مراقب خود باشند و آزمایشات لازم را برای تشخص زودهنگام این بیماری انجام دهند. 

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: کسانی که از غذاهای چرب استفاده می کنند و یا دارای کلسترول خون بالا هستند نیز بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند.

*10 تا 15 درصد مردان ایرانی مبتلا به سرطان پروستات هستند

وی به درصد مبتلایان به سرطان پروستات در کشور اشاره و اظهار کرد: 10 تا 15 درصد مردان به سرطان پروستات مبتلا هستند و اغلب آنان نیز دچار بزرگی پروستات خوش خیم می شوند.

این متخصص اورولوژی از مردان بالاتر از 40 تا 45 ساله خواست تا آزمایشات معمول برای تشخیص این بیماری نظیر سونوگرافی و آنتی ژن اختصاصی پروستات را هر شش ماه یکبار انجام دهند تا در صورت مشاهده علائم این بیماری، نسبت به مداوای آن اقدام شود.

وی همچنین گفت: رشد اول پروستات در دوران بلوغ و رشد دوم آن در سنین حدود 40 سالگی رخ می دهد و از 55 تا 60 سالگی علائم این عارضه معمولا در مردان بروز می کند.

مدیر مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفته بود : هر سال پنج هزار مورد سرطان پروستات در کشور توسط پاتولوژیست ها شناسایی و گزارش می شود. 

دکتر غلامرضا پورمند اظهارکرد: به رغم اینکه سرطان پروستات پس از سرطان دستگاه گوارش و ریه، هفتمین علت اصلی مرگ و سومین علت شایع مرگ و میر ناشی از سرطان در مردان است اما میزان آگاهی در مورد آن در ایران پایین است. 

وی افزود: اگرچه مطالعاتی برای درک عوامل خطرساز بیماری در حال انجام است اما نرخ بقا در سرطان پروستات در صورتی که زود تشخیص داده شود، بالا خواهد بود. 

این ارولوژیست ادامه داد: مردان معمولا به انجام منظم معاینه پروستات نمی پردازند؛ بنابراین، تأخیر در تشخیص، ممکن است درمان را دشوار یا حتی غیرممکن کند. 

وی ادامه داد: جدیدترین آمار حاکی از روند تدریجی افزایش سرطان پروستات است بطوریکه این مهم از سال 2003 تا 2012 تقریبا پنج برابر افزایش یافته است و نرخ مرگ و میر نیز در همین دوره دو برابر شده است.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : چهار شنبه 19 فروردين 1394برچسب:ارتباط سرب و سرطان پروستات/ هشدار به مردان بیش از 45 سال, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» سرطان پروستات در مردان احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنان خانواده را افزایش می دهد

تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه پزشکی وِین در دیترویت میشیگان نشان می دهد که سابقه سرطان پروستات در مردان خانواده، احتمال ابتلای زنان درجه یک خانواده به سرطان سینه را افزایش می دهد.

 

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، ارتباط سابقه خانوادگی سرطان سینه با افزایش احتمال ابتلا به این سرطان برای بقیه اعضای خانواده، سالها پیش اثبات شده است؛ ولی این اولین باری است که تحقیقات نشان می دهد سابقه خانوادگی سرطان پروستات، با سرطان سینه در ارتباط است.

احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنانی که بستگان درجه اولشان به این بیماری مبتلا بوده اند، بسیار بیشتر است. جهش در ژن های BRCA1 یا BRCA2شایعترین علت سرطان سینه ارثی است که از والدین منتقل می شود.

مطالعه بر روی 79 هزار زن بین سال های 1993 تا 1998 نشان می دهد که سابقه خانوادگی سرطان پروستات، با سرطان سینه در ارتباط است؛ ولی هنوز چگونگی این ارتباط مشخص نیست.

از هر هفت مرد، یک نفر به سرطان پروستات مبتلا می شود و داشتن برادر یا پدری که به این بیماری مبتلا بوده است، شانس ابتلا را دوبرابر می کند.

از هر هشت زن آمریکایی، یک نفر به سرطان سینه مبتلا می شود. بر اساس پیش بینی انجمن سرطان آمریکا، در سال جاری حدود 232 هزار نفر در آمریکا به این بیماری مبتلا می شوند و بیش از 40 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 18 اسفند 1393برچسب:سرطان پروستات در مردان احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنان خانواده را افزایش می دهد, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» ویتامین D، معجزه ای برای پیشگیری از سرطان پروستات

سلامت نیوز: همه ماجرا زیر سر غده‌ای است که نامش را «پروستات» گذاشته‌اند. غده‌ای که پتانسیل بالایی برای سرطانی شدن دارد. به همین خاطر هم عنوان دومین سرطان شایع را بعد از سرطان ریه در مردان به خود اختصاص داده است. پس اگر قرار است به جنگ با این سرطان برویم اول باید بگوییم که این یک جنگ تمام عیار مردانه است و آنها باید با سبک زندگی و رژیم غذایی سالم فاتح میدان نبرد با سلول‌های سرطانی شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه ایران،سرطان پروستات بیماری‌ای است که مردان حتی از شنیدن نامش ترس و وحشت دارند و از هر 7 مرد یک نفر را درگیر می‌کند. مطالعات بسیاری در طول چند دهه گذشته ارتباط قطعی بین رژیم غذایی و خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردها نشان داده است. تعداد زیادی از این مطالعات نشان می‌دهد، بهبود الگوهای تغذیه‌ای همراه با برخی مواد مغذی خاص به طور چشمگیری خطر ابتلا به این نوع سرطان را کاهش می‌دهد. دکتر «راسل بلایلاک» متخصص و استادیار تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی «دوک»در ایالت کارولینای شمالی در مصاحبه با هافینگتن پست می‌گوید: «تحقیقات صورت گرفته توسط این دانشگاه کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات را با استفاده از رژیم غذایی خاص نشان می‌دهد.»محققان دریافته‌اند، رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات‌های پیچیده همراه با پروتئین و چربی کم خطر، سرطان پروستات را تا 60 الی 70 درصد کم می‌کند. همچنین یک رژیم غذایی سرشار از فیبر، سلول‌های سرطان پروستات تهاجمی را به میزان 70تا 80درصد مهار می‌کند.
به گفته این متخصص تغذیه، اگر یکی از اعضای خانواده تان به سرطان پروستات مبتلا شود، با سبک زندگی و رژیم غذایی سالم بقیه اعضای خانواده را در مقابله با این بیماری واکسینه کنید. محققان نشان دادند وجود پنج ماده مغذی در رژیم غذایی به سبک زندگی سالم کمک کرده و شانس ابتلا به سرطان پروستات را کم می‌کند.
مهم‌ترین ماده معجزه گر پیشگیری از سرطان مردانه، ویتامین «د» است. محققان مؤسسه ملی بهداشت و سلامت ایالات متحده دریافتند در مردانی که دچار کمبود ویتامین «د» هستند، احتمال ابتلا به سرطان پروستات نسبت به مردان دیگر بیشتر بوده و در آنها خطر ابتلا به سرطان پروستات تهاجمی با افزایش 500درصدی همراه است. کارشناسان روزانه 5هزار واحد بین‌المللی ویتامین «د» را به مردان توصیه می‌کنند. همچنین قرار گرفتن حداقل 15 دقیقه جلوی آفتاب راهکار دیگری برای دریافت این ویتامین همه فن حریف است. برای جنگ با سرطان از هورمون خواب یا ملاتونین نیز نباید غافل شد. محققان دانشگاه هاروارد نشان دادند مردانی که به میزان زیادی هورمون خواب ملاتونین دارند، احتمال ابتلا به سرطان پروستات در آنها بسیارکمتر است. «سارا مارکتی» کارشناس بهداشت می‌گوید: مردهایی که سطح هورمون ملاتونین در آنها بیشتر است، 75درصد کمتر از کسانی که ملاتونین کمی در خون شان دارند به سرطان پروستات دچار می‌شوند.
طب سنتی مملو از روش‌های پیشگیرانه و حفظ تندرستی است. گوجه فرنگی و هندوانه حاوی رنگدانه‌ای به نام لیکوپن است که به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می‌کند. تحقیقات ثابت کرده این آنتی اکسیدان گیاهی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 35 درصد کم می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد، زمانی که تغییرات پیش‌سرطانی در پروستات مردان اتفاق می‌افتد چنانچه روزانه 4میلی گرم «لیکوپن» دریافت کنند، پیشرفت سلول‌های سرطانی تا دو برابرکم می‌شود. محققان دانشگاه پروتسموت بریتانیا دریافتند که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی زمانی که با مقداری کمی روغن پخته می‌شود، بیشتر از شکل بیولوژیک فعال آن عمل می‌کند.
تحقیق دیگری که مؤسسه ملی سرطان از آن حمایت می‌کند، مصرف عصاره هسته انگور است که ابتلا به سرطان پروستات را 40 تا 60 درصد کاهش می‌دهد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، مردانی که به طور منظم از عصاره هسته انگور استفاده می‌کنند خطر ابتلا به سرطان پروستات به میزان 41درصد در آنها کم شده بود. همچنین کسانی که از مکمل‌های حاوی این ماده به مدت
10 سال مصرف کرده بودند، خطر ابتلا به بیماری در آنها با کاهش 62درصدی همراه بود. یکی از مهم‌ترین یافته‌های دانشمندان در مورد طب سنتی و پیشگیری از سرطان پروستات مربوط به عصاره چای سبز است. محققان ایتالیایی در دانشگاه پارما، شکل بدخیم سرطان پروستات به نام «نئوپلازی داخل پروستات» یا PIN را مورد مطالعه قرار دادند. آنها نشان دادند در مردانی که روزانه سه کپسول 200 میلی گرمی حاوی چای سبز دریافت کرده بودند، در مقایسه با گروه دارونما (گروه کنترل)رشد و گسترش سلول‌های سرطانی تا 90درصد کاهش یافته بود. دانشمندان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا می‌گویند: افرادی که بعد از عمل جراحی پروستات چهار کپسول حاوی پلی فنول E(عناصر فعال معادل با 12 فنجان چای سبز)دریافت می‌کنند، فعالیت سلول‌های سرطانی به اندازه 30درصد در آنها کاهش می‌یابد

.





نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 13 دی 1393برچسب:ویتامین D، معجزه ای برای پیشگیری از سرطان پروستات , | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» فعالیت‌های فیزیکی باعث کاهش سرطان پروستات در مردان می‌شود

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، از هر هفت مرد یک نفر به سرطان پروستات مبتلا می‌شود. اما مطالعات اخیر صورت گرفته نشان می‌دهند که انجام

فعالیت‌های ورزشی روزانه می‌تواند تا حدود زیادی خطر ابتلا به سرطان پروستات را در افراد کاهش دهد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، پیاده روی و یا دوچرخه سواری روزانه به مدت 20 دقیقه در روز می‌تواند مرگ و میر مردان را تا 30 در صد کاهش دهد و همچنین، در

بین افراد مورد مطالعه، آن دسته از افرادی که روزانه 20 دقیقه پیاده روی و یا دوچرخه سواری می‌کردند 39 درصد مرگ و میر ناشی از ابتلا به سرطان پروستات

در آنان کمتر مشاهده شد.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 4 دی 1393برچسب:فعالیت‌های فیزیکی باعث کاهش سرطان پروستات در مردان می‌شود, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» نکاتی درزمینه بدخیمی غده پروستات

پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلي است. پروستات اجزاء مایع منی را می‌سازد و ذخیره می‌کند و در لگن، زیر مثانه و جلوی راست‌روده، ‌قرار گرفته است. قسمتی از پیشابراه ـ لوله‌ای که ادرار را از مثانه خارج می‌کند ـ از پروستات مي‌گذرد. پروستات سالم تقریباً به اندازۀ یک گردو است. اگر رشد پروستات خیلی زیاد باشد، به علت محل قرارگیری اين غده، جریان ادرار کند یا متوقف مي‌شود.

یک عامل خطرزای مهم سن است. بیش از 70 درصد از مردان که سرطان در آنها مشخص شده است، بیش از 65 سال سن دارند. به‌نظر می‌رسد عوامل ژنتیکی، به‌ویژه در خانواده‌هایی که تشخیص سرطان در آنها، در سن پایین‌تر از 60 سالگی بوده است، در پیشرفت سرطان پروستات نقش داشته باشد. خطر سرطان با افزایش شمار خویشاوندان نزدیک مبتلا به سرطان، افزایش می‌یابد.

بنابر برخی شواهد عوامل غذایی خطر سرطان پروستات را افزایش یا کاهش مي‌دهد.

سرطان پروستات،‌ اغلب در مراحل اولیه هیچ علامتی را نشان نمی‌دهد. وقتي ‌كه علائم بروز می‌یابد، بعيد نيست بیماری به خارج از پروستات انتشار يافته باشد. علائم سرطان پروستات شامل این موارد است:

    مشکلات ادراری:

        ناتوانی در ادرار کردن.

        دشواری شروع یا توقف جریان ادرار.

        احساس دفع در اغلب مواقع، به ویژه در شب.

        جریان ضعیف ادرار.

        وقفه در جریان ادرار.

        درد یا سوزش وقت ادرار كردن.

        اشکال در نعوظ آلت تناسلی.

        خون در ادرار یا مایع منی.

        درد متناوب در قسمت پایین پشت، مفصل ران، یا قسمت‌های بالای ران.

اگرچه این علائم، علائم سرطان هستند، اما آنها به احتمال خیلی زیاد، به دلیل شرایط غیرسرطانی بروز كرده‌اند. بررسی این نشانه‌ها، از سوی پزشک، مهم است.

با افزایش سن، پروستات مردان بزرگ‌تر می‌شود و جریان ادرار را مسدود می‌کند و یا در عملکرد جنسی اختلال ایجاد می‌کند. به این وضعیت معمول، هایپرپلازی خوش‌خیم پروستات می‌گویند (BPH) که سرطان نیست اما بسیاری از علائم مشابه سرطان پروستات را دارد. اگرچه BPH تهدیدی برای زندگی نیست ولی برای تسکین علائم، نیازمند تجویز دارو یا جراحی است. عفونت یا التهاب پروستات (که پروستاتیت ناميده مي‌شود) معمولاً علائمی مشابه علائم سرطان پروستات ایجاد می‌کند. بار دیگر، ذكر این موضوع اهميت دارد که بايد يك پزشک، این علائم را بررسی کند.

بله. غربالگری سرطان پروستات به‌دنبال تشخيص بیماری...


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 15 آذر 1393برچسب:نکاتی درزمینه بدخیمی غده پروستات, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» کلسترول و تری گلیسرید بالا خطر عود سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، دکتر «اما آلوت» و همکارانش در دانشگاه «دوک» در کارولینای شمالی اعلام کردند: بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد سطوح بالای کلسترول در خون نقش مهمی در این سرطان دارد.

درک ارتباط بین چاقی، کلسترول و سرطان پروستات ، بسیار مهم است.

محققان می گویند: سطوح بالای کلسترول و تری گلیسرید در خون ، باید تصحیح شود تا خطر عود سرطان پروستات کاهش یابد.

این دانشمندان می گویند: تری گلیسرید بالاتر از ۱۵۰ ، خطر عود سرطان پروستات را تا ۳۵ درصد و کلسترول بالاتر از ۲۰۰ نیز این خطر را ۹ درصد افزایش می دهند.

هنگامی که سلول ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت های سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.

از اجتماع این سلول های سرطانی و تخریب سلول های بافت های سالم توده ای به نام تومور ایجاد می شود.

اگر تومور به لایه ای محدود ختم شود و به سایر بافت ها و ارگان ها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی ) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافت ها و ارگان ها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده می شود.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 29 آبان 1393برچسب:کلسترول و تری گلیسرید بالا خطر عود سرطان را افزایش می دهد, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» ارتباط یک افزودنی در صابون، خمیردندان و شامپو با ابتلا به سرطان

به گزارش ایرنا از هلث، محققان دانشگاه کالیفرنیا و دانشکده پزشکی سن دیگو در آمریکا با مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که قرار گرفتن در معرض «تری کلوزان» یک ماده ضد میکروبی که در صابون ها، شامپوها، خمیردندان ها و بسیاری از محصولات بهداشتی خانه یافت می شود موجب ابتلا به بیماری های کبدی و سرطان می شود.

با وجود استفاده گسترده این ماده شیمیایی در محصولات خانگی، محققان متوجه شدند که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض تری کلوزان عواقب جدی خطرناکی برای سلامت دارد.

این مطالعه که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است نشان می دهد که تری کلوزان موجب ابتلا به فیبروز کبد و سرطان در موش های آزمایشگاهی می شود.

در فیبروز کبدی، التهاب مزمن باعث می شود که بافت اسکار فیبروز در اطراف سلول های کبدی و رگ های خونی ایجاد شود.این وضعیت با گذشت زمان به سیروز تبدیل می شود که می تواند عملکرد کبد را متوقف سازد.

با این وجود محققان تاکید می کنند که نتایج این آزمایش در انسان ها نیز مشاهده می شود. 

اکنون سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا (اف.دی.ای) به دلیل گزارش های رسیده مبنی بر دخالت تری کلوزان در ایجاد اختلال در روند ترشح هورمون ها و آسیب زدن به انقباض ماهیچه ای، در حال بررسی این ماده شیمیایی است.

دکتر «روبرت توکی» از دانشگاه کالیفرنیا و دانشکده پزشکی سن دیگو که ریاست این مطالعه جدید را بر عهده داشت، می گوید: این ماده شیمیایی خطرات بسیاری جدی برای سلامت ایجاد می کند.

وی افزود: وجود در حال افزایش تری کلوزان در نمونه های زیست محیطی و استفاده گسترده آن در محصولات مصرفی خانگی عواقب جدی برای سلامت انسان دارد.

وی افزود: همانطور که در مطالعه بر روی موش ها مشاهده شد ، این ماده شیمیایی به ویژه زمان ترکیب با سایر مواد شیمیایی که عملکرد مشابه دارد، می تواند موجب بروز خطر بسیار جدی مسمومیت کبدی در افراد شود.

وی و همکارانش در مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که تری کلوزان علمکرد کبد در موش ها را به مخاطره می اندازد.

این مطالعه نشان داد: موش هایی که برای شش ماه در معرض این ماده قرار گرفته بودند نسبت به ابتلا به تومورهای کبدی ناشی از این ماده شیمیایی مستعدتر بودند.

همچنین در این مطالعه مشاهده شد که تومورهای کبدی ناشی از قرار گرفتن در معرض تری کلوزان بزرگتر از تومورهایی بود که خود به خود به وجود آمده بودند.

این مطالعه نشان می دهد که تری کلوزان با دخالت در عملکرد پروتیینی که مسئول سم زدایی و یا پاکسازی مواد شیمیایی خارجی در بدن است، به بدن آسیب می زند.

سلول های کبدی نیز به نوبه خود برای جبران این استرس، تکثیر می یابند و در طول زمان سخت و زخمی می شوندو بالاخره تکرار قرار گرفتن در معرض تری کلوزان و تداوم فیبروز کبدی در نهایت موجب تشکیل تومور می شود.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 29 آبان 1393برچسب:ارتباط یک افزودنی در صابون، خمیردندان و شامپو با ابتلا به سرطان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» محققان دریافتند: احتمال انتقال سرطان پروستات از طریق جنسی
آفتابمحققان دانشگاه کالیفرنیا در هنگام بررسی سلول‌های سرطان انسانی در آزمایشگاه دریافتند، عفونت جنسی تریکومونا از رشد سرطان در بدن حمایت می‌کند.
 
تریکومونا یا تریکومونیازیس (trichomoniasis) متداول‌ترین عفونت قابل انتقال از طریق جنسی است که 275 میلیون نفر از مردم جهان به آن مبتلا هستند؛ این عفونت در مردان با سوزش ادرار و در زنان با درد واژن همراه است، اما در نیمی از افراد این عفونت با هیچ نشانه‌ای همراه نیست.
 
در این مطالعه، نقش عفونت قابل انتقال از طریق جنسی (STI) در افزایش آسیب‌پذیری مردان نسبت به سرطان مورد بررسی قرار گرفت.
 
این مطالعه در ادامه تحقیقات محققان دانشکده پزشکی هاروارد در سال 2009 صورت گرفت که نشان می‌داد، یک چهارم مردان مبتلا به سرطان پروستات دارای نشانه‌هایی از عفونت تریکومونا هستند.
 
انگل مسئول ایجاد عفونت تریکومونا – تریکوموناس واژینالیس – پروتئینی تولید می‌کند که به رشد و پیشرفت سلول‌های سرطان پروستات در بدن منجر می‌شود.
 
این مطالعه در شرایط آزمایشگاهی انجام شده و هنوز شواهد قطعی بر روی بیماران که ارتباط مستقیم بین سرطان پروستات و این عفونت قابل انتقال از طریق جنسی را نشان دهد، بدست نیامده است؛ محققان مرکز سرطان انگلیس معتقدند، بسیار زود است که سرطان پروستات به فهرست سرطان‌های ایجاد شده توسط عفونت‌ها اضافه شود و در این زمینه مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
 
به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 2 خرداد 1393برچسب:محققان دریافتند: احتمال انتقال سرطان پروستات از طریق جنسی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» بزرگی پروستات به آسانی درمان می‌شود

به گزارش پاکسان نیوز ، این ارولوژیست درباره بزرگی پروستات خوش‌خیم توضیح داد: علت بزرگی پروستات خوش‌خیم، تغییرات هورمونی است که در همه مردان در سنین بالای ۴۰ سال به وجود می‌آید به جز مردانی که به دلایلی هورمون‌های جنسی خود را از دست داده‌اند. مردانی که در عمل جراحی بیضه‌های آنها برداشته شده باشد و یا از ابتدا بیضه فعال نداشته‌اند، از آن‌جا که هورمون جنسی ندارند در نتیجه دچار بزرگی خوش‌خیم پروستات نیز نمی‌شوند.

وی درباره علایم بزرگی پروستات خوش‌خیم گفت: در پی این عارضه، افراد ممکن است دچار مشکلات ادراری شوند مانند تخلیه نشدن ادرار، باریک بودن ادرار و در نهایت بند آمدن ادرار.


دادفرعنوان کرد: افرادی که دچار بزرگی خوش‌خیم پروستات هستد با ظاهر شدن و حتی ظاهر نشدن علایم آن باید به پزشک مراجعه کنند تا آزمایش خون و سونوگرافی انجام شود.

وی درباره درمان بزرگی خوش‌خیم پروستات گفت: در قدم نخست دارودرمانی انجام می‌شود و در صورتی که دارودرمانی جواب نداد باید جراحی انجام شود.

این اورلوژیست بیان کرد: داروهای درمانی تاثیری بر روی درمان بزرگی خوش خیم پروستات ندارد بلکه بیشتر داروهای شیمیایی نتایج خوبی داشته‌اند و موثر واقع شده‌اند.

وی توصیه کرد: همه مردانی که بالای سن ۴۰ سالگی می‌رسند باید سالی یک بار در صورت ظاهر شدن یا نشدن علایم به پزشک مراجعه کنند تا معاینات لازم بر روی آنها صورت بگیرد.

دادفر افزود: با مراجعه به موقع افراد به پزشک، درمان بزرگی خوش‌خیم پروستات به آسانی انجام می‌گیرد.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 17 آبان 1392برچسب:بزرگی پروستات به آسانی درمان می‌شود, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» سلامت پروستات

 

غده ی پروستات زیر مثانه ی آقایان قرار گرفته است. هر چقدر سن بالا می رود این غده به تدریج بزرگ تر می شود و ممکن است اختلالاتی در ادرار فرد و یا خدای ناکرده باعث ایجاد سرطان پروستاتشود. بیش از نیمی از مردان در حدود 60 سالگی و حدود 90 درصد آنها در 70 تا 80 سالگی مشکلات مربوط به پروستات را تجربه می کنند.

 


پس چه خوب است در این مقاله با مجله دلگرم همراه باشید و با شروع یک رژیم غذایی صحیح از بروز این بیماری جلوگیری کنید.سلامت پروستات

 

پروستات در مردان

 

 

 

1. مصرف میوه های تازه

میوه تازه برای سلامت پروستات بسیار مفید است. قند طبیعی موجود در میوه ها روی به نوعی بر روی این غده اثر محافظتی دارد. این روزها تحقیقاتی زیادی به منظور تشخیص فواید لیکوپن (lycopene) روی پروستات در دست بررسی است. لیکوپن آنتی اکسیدانی است شیمیایی که در میوه هایی مثل هندوانه ، گوجه فرنگی و گریپ فروت صورتی یافت می شود که رنگ قرمز این میوه ها از همین ترکیب می باشد.

 

نتایج تحقیقات نشان می دهد که هر چقدر رژیم غذایی آقایان سرشار از آنتی اکسیدان باشد احتمال ابتلا به سرطان در آنها کمتر است. مطالعه ای که در سال 2003 در دانشگاه هاروارد روی 47000 مرد انجام شد مشخص کرد که افرادی که در هفته 10 وعده گوجه فرنگی می خوردند، خطر ابتلا به سرطان در آنها 50 درصد کمتر ازافرادیست که مصرف گوجه فرنگی کمتری دارند.سلامت پروستات

 

2. مصرف سبزی های تازه
بسیاری از سبزی ها نیز حاوی لیکوپن هستند. چغندر، کنگر فرنگی، سیب زمینی، هویج، شلغم، کلم بروکلی و کلم پیچ حاوی نوع دیگری از آنتی اکسیدان به نام سولفورافن (sulforaphane) هستند که در کاهش التهاب و کاهش احتمال ابتلا به سرطان مؤثرند.

 

سلامت پروستات
3. مصرف ماهی و روغن های گیاهی

برای اینکه بدن از لیکوپن موجود در میوه ها و سبزی ها بهتر استفاده کند به روی احتیاج دارد. ماهی، صدف، کدو تنبل، سیب زمینی پخته، گوشت بدون چربی، ماست، حبوبات، مغز آجیل و سیرمنبع غنی روی هستند. با مصرف این غذاها می توانید از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری کنید.

 

سلامت پروستات

 


4. مصرف سویا
ثبات هورمون ها برای سلامت پروستات مهم است. دانه های سویا که چند منظوره هستندحاوی فلاونوئید (flavonoid) هستند که موجب تعادل هورمون ها در بدن می شوند. رژیم های غذایی گیاه خواری و بسیاری از غذاهای گیاهی نیز حاوی سویا یا مشتقات آن هستند. البته برای استفاده ی بهینه از مزایای آن توصیه می شود که از سویای واقعی استفاده شود.

 


5. مصرف آجیل و خشکبار

ویتامین E باعث کاهش التهاب و عدم ابتلا به سرطان پروستات می شود. منابعی که حاوی ویتامین Eهستند عبارتند از. پسته، بادام، گردو، زرده ی تخم مرغ، جوانه ی گندم، آجیل و دانه هایی مثل تخمه ی کدو، دانه ی کتان، تخمه آفتابگردان و شاهدانه نیز مفیدند چرا که به تنظیم هورمون ها کمک می کنند . مواد غذایی که خاصیت ضد التهابی دارند مثل زنجبیل و پیاز هم بسیار موثرند.

 

سلامت پروستات
6. استفاده از گیاهان
پوست درخت نخل سال های متمادی برای جلوگیری از بزرگ شدن پروستات استفاده می شده است. استفاده از پوست درخت نخل، DHL را کاهش می دهد و از دستگاه ادرار محافظت می کند.

 

 

 


برگردان توسط مجله دلگرم

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 26 مهر 1392برچسب:سلامت پروستات, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» درمان سرطان پروستات با استفاده از تست های ژنتیکی

درمان سرطان پروستات با استفاده از تست های ژنتیکی

درمان سرطان پروستات با استفاده از تست های ژنتیکی
دانشمندان موفق به شناسایی سه ژن مرتبط با پیری شدند که در تشخیص سرطان پروستات اولیه نقش مهمی را بازی می کند.
 

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress سطح بیان سه ژن مرتبط با پیری می تواند در پیش بینی سرطان پرستات با ریسک پائین استفاده شود، ولی پیشرفت اطلاعات در این زمینه آهسته بوده است. استفاده از این سه بیومارکر ژنی به همراه تست های درجه بندی سرطان می تواند به پزشکان جهت تشخیص بهتر نوع درمان سرطان پروستات اولیه کمک کند که می تواند یا با مراقبت فعال و یا برداشت پروستات و سایر درمان های تهاجمی همراه باشد. بیش از 200000 سرطان پروستات  در هر سال در U.S.A تشخیص داده می شود و این میزان تشخیص با استفاده از این سه بیومارکر ژنی با دقت بیشتری امکان پذیر خواهد بود و درمان بیماران را نیزمشخص می کند.

در ادامه مطلب بخوانید.....


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:درمان سرطان پروستات با استفاده از تست های ژنتیکی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» مروری کلی در مورد سرطان پروستات

پروستات (به انگلیسیProstate)‏ عضوی از دستگاه تناسلی مردانه‌است و به اندازه یک گردوی کوچک، در ابتدا در لگن قرار دارد. غده پروستات در موقع انزال منقبض می‌شود و ماده شیری رنگ قلیایی به منیاضافه می‌کند. حالت ژلاتینی منی به‌دلیل همین ماده‌است.

غدۀ پروستات در سراسر دوران کودکی نسبتاً کوچک باقی می ماند و در سن بلوغ تحت تأثیر تستوسترون شروع به رشد می کنند. این غده در حدود سن ۲۰ سالگی به یک اندازۀ تقریباً ثابت می رسد و تا سن حدود ۴۰ تا ۵۰ سالگی به همین اندازه باقی می ماند.[۱]

در ادامه....


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟